Wannamoef!

Het wannamoef! kamp is een danskamp voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Tegelijkertijd is er het mini-moef! kamp voor kinderen van 4-7 jaar. Je hebt geen danservaring nodig maar je beweegt en danst graag. Op dit kamp komen verschillende dansstijlen aan bod.

Samen gaan we creatief aan de slag en zetten een thema om in een show. Iedere avond kunnen ouders genieten van dat toonmoment!

Iedere dag bepaalt het thema de dansstijl en gaan de kostuumkoffers open, creëren we een decor en werken we jouw performance af met haar en grime.

Onze unieke formule werd voor het eerst gelanceerd door Karlien Lox in 1992. Sedertdien gegroeid tot een vakantiekamp waarvan ieder kind zegt ‘dit is het leukste kamp van de vakantie’

Periode

  • Wannamoef! (8-12 jaar) en Mini-moef! (4-7 jaar) in de zomer 2021
    • 23/08-27/08
  • Telkens van 9 tot 17 uur met opvang van 8 tot 18 uur!
  • Je kan per dag inschrijven!

Locatie

De kampen gaan door in Parothea, Oude Abdijstraat 3, 9031 Drongen – vlot bereikbaar met openbaar vervoer, gratis parking vooraan.

Begeleiding

De begeleiding van Wannamoef! is weer in goede handen van Karlien Lox, bijgestaan door verschillende hulpleiders Elena Sioncke, Elina Lauwagie, Vita Vanderper, Vita Vandenberg, Danaë De Pauw.

 

Inschrijven

Prijs

Je kan inschrijven per dag of meteen voor de ganse week.

€36/dag

€160/week

Vroegboekkorting van 1/01 tot 1/03

Gezinskorting -5%

Inschrijven doe je hier!