Danswijzer Deinze

In Deinze bieden wij onderstaand aanbod aan lessen aan.
Indien u wenst in te schrijven kan dit door op de knop te klikken onderaan de betreffende les.

Preballet 4+

Preballet is een zwierige dansles voor kleuters vanaf 2e kleuterklas. Aan de hand van ons leerplan bouwen we de lessen rond de fijne motoriek en een goede lichaamshouding. In de les preballet is er een all-round lichaamstraining waarbij kracht en lenigheid in balans zijn en letselvrij dansen aangeleerd wordt.

Na 2 jaar preballet kan je alle kanten op: zowel in de klassieke dansstijlen, als in andere sporten zal je opvallen door je groot lichaamsbesef en je mooie afwerkingszin.

In deze les draag je het Danswijzer-lesuniform en zijn je haren steeds vast in een haarknotje. Je maakt een haarknotje met dotspelden!

Lesoverzicht

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
Pre ballet 4+

Klassiek ballet

In onze lessen Klassiek ballet laten we jou genieten van de elegante passen en de all-round training eigen aan klassiek ballet. We volgen de LET-methode waarin de training letselvrij en expressief verloopt. Zowel meisjes als jongens komen naar deze les!

Na de basisjaren (min. 4 jaar) kan je naar de Hedendaags Klassiek basis of intermediate groep. Vanaf 10 jaar kan je ook naar de les starten met pointes – vraag het eerst eens na bij je juf!

Ben je later gestart? Neem dan een dubbele les.

In deze les draag je het Danswijzer-lesuniform. Je haar is steeds opgemaakt in een knot met dotspelden.

Lesoverzicht

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
Klassiek Ballet basis 6-9j
Klassiek ballet basis 9-12j

Hiphop

In Hiphop bestaan ook veel stijlen: locking, popping, girly,… In de basisgroep krijg je de smaak te pakken. Je hebt een bijzonder afwisselende les op populaire muziek.

In deze les draag je het Danswijzer-lesuniform: grijze legging, tshirt naar keuze, witte sneakers. Je haren zijn vast in een staart!

Lesoverzicht

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
Hiphop basis